Wandeltraining

Wandelen is een van de makkelijkste manieren van bewegen, bijna iedereen kan het. Juist daarom is het ook bij uitstek een vorm van bewegen die kan helpen als je wilt afvallen.

Vet verbranden door te wandelen
Veel mensen denken namelijk dat het niet mogelijk is om vet te verbranden door te wandelen. Onderzoek wijst uit dat wandelen juist een goede manier is om geleidelijk en blijvend af te vallen.

Uiteraard verbrand je door te wandelen minder calorieën dan door hard te lopen of een andere intensieve sport te beoefenen. Het grote voordeel van wandelen is echter dat het makkelijk vol te houden is en goed in te passen is in het dagelijkse leven.

Wie begint met wandelen moet dus geen spectaculaire korte termijn resultaten verwachten, wie volhoudt zal op de lange termijn echter duidelijk gewicht verliezen. Bovendien is dit gewichtsverlies vaak blijvender dan het gewicht dat je verliest bij een dieet.

Daarom bied ik ook wandeltrainingen aan om je te ondersteunen om gezond af te vallen. Ben je benieuwd naar mijn wandeltrainingen? Of wil je een keer gratis mee trainen?