• Voedingsadvies

Voedingsadvies Groningen

Lekker eten en toch afvallen? Dat biedt voedingsadvies Groningen met gewichtsconsulent Petra de Groot. Geen dieet van droge crackers of maaltijden met ingrediënten die je niet lust. Maar een effectieve aanpak waarbij je kunt blijven eten wat je lekker vindt.

Ik geef een persoonlijk voedingsadvies. Je leert binnen 3 maanden een methode waardoor je op jouw ideale gewicht komt en blijft.

Benieuwd of mijn aanpak ook Iets voor jou is?

Gezonde voeding

Uniek in mijn aanpak is dat ik advies over voeding combineer met kennis over beweging. Dat betekent niet dat ik direct ga zeggen dat je je sportschoenen moet aantrekken. Vaak zijn kleine aanpassingen voldoende om grote resultaten te bereiken.

Je gezond en fit voelen en toch afvallen. Daar gaat het mij om.

Bij mijn aanpak mag je lekker blijven eten. Lekkere dingen die verantwoord zijn, maar dat hoeft niet altijd. Natuurlijk mag je af en toe heerlijk snoepen. Sterker nog, als je – om af te vallen – weinig gaat eten, kan het zelfs zijn dat je aankomt als je wél eens normaal eet. Frustrerend, en niet nodig als je de juiste methode volgt.

Afvallen en wel lekker eten

Bij mij krijg je een persoonlijk voedingsadvies in Groningen. Iedereen is anders en ook ieders eetgewoontes zijn anders. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren voor bepaalde gerechten en wel of niet veel bewegen. Allergieën, blessures of andere beperkingen? Ik hou er allemaal rekening mee.

Om kennis te maken, kun je geheel vrijblijvend een afspraak met me maken. In dit gesprek kijken we naar jouw wensen en naar de belangrijkste kenmerken van je levensstijl. Ik leg in dit gesprek ook duidelijk mijn werkwijze uit.

Hoe ziet een voedingsadvies gesprek eruit?

Het adviesgesprek vindt plaats in mijn praktijk aan de Rooseveltstraat 39 in Groningen. Hierbij komt het volgende aan bod:

 • Kennismaking met je gewichtsconsulent Petra
 • Bespreken van je doelen
 • Advies op maat gemaakt plan?
 • We zoeken de hoogte van je vergoeding uit

Het adviesgesprek is geheel gratis en vrijblijvend; je zit dus nergens aan vast!

Persoonlijk voedingsadvies in Groningen

Als je besluit mijn aanpak te volgen, volgt het eerste consult (dat kan direct in de eerste afspraak). Hierin maak ik een analyse van je lichaam. Ik weeg je gewicht, maak kijk ook naar:

 • vetpercentage
 • vetmassa
 • spiermassa
 • vochtpercentage
 • metabolische leeftijd
 • visceraal vet
 • conditieniveau

In de eerste week vraag ik je bij te houden wat je eet en drinkt en wat je aan beweging doet . Aan de hand van dit nauwkeurig bijgehouden dagboekje geef ik, met behulp van de gegevens uit het eerste consult, een persoonlijk advies.

In de daaropvolgende periode maken we regelmatig afspraken om te kijken hoe het gaat, waar je tegenaan loopt en waar het eventueel beter kan. Ik begeleid je bij het bereiken van je ideale gewicht.

Benieuwd of mijn aanpak ook Iets voor jou is?

Recensies

“inspirerend, motiverend en vooral ook blijven genieten van lekker (gezond) eten!!!”

Annemiek

“Petra heeft mij het verschil tussen niet mogen en niet willen geleerd. Niet :Ik mag geen chocolade maar : Ik wil geen chocolade. Je mag van Petra een heleboel maar uiteindelijk wil je het zelf niet meer. Petra leert je om een gezonde levensstijl vol te houden. Ik wil iedereen Petra aanraden als gewichtsconsulent!”

Dominique

“Petra wordt je maatje: Tussen de consulten in even een mail- of telefooncontact en ja…..je bent meteen weer gemotiveerd om door te gaan!”

Leta

“Met behulp van Petra eindelijk veel kilo’s kwijtgeraakt op een verantwoorde manier!!!”

Liane

“Petra heeft mij en mijn man goed begeleid’. Ze is streng en vasthoudend maar ook inlevend. De combinatie van kennis over sport en voeding vonden wij erg prettig. We hebben zo langzamerhand echt wel een nieuwe manier van eten en bewegen aangeleerd. En Petra heeft ons geleerd: je kunt altijd de draad weer oppakken als het even niet goed is gegaan”

Judith

Neem contact met mij op

Maak een gratis en vrijblijvende afspraak met jouw gewichts- en bewegingsconsulent Petra de Groot.