Gewichtsconsulent Petra de Groot

Lekker eten is mijn passie, afvallen mijn vak.
Ik heb 20 jaar ervaring in begeleiden en coachen op het gebied van beweging en voeding. Zo werk ik onder andere voor de gemeente Groningen en voor Sportgezondheidscentrum Sportief Negentig. In dit werk vind ik veel voldoening als mensen de doelen halen die ze voor ogen hebben.

Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en heb daarna de Post HBO opleiding Bedrijfssportmanager gedaan.

In maart 2009 heb ik de opleiding voor gewichtsconsulent afgerond.
met daarna volgende specialisaties:
• kind en voeding
• sport en voeding
• emotie eten
• voeding en overgang (afronding mei 2020)

Persoonlijk advies
In mijn werk hou ik mij veel bezig met speciale trainingsprogramma’s. Ook voor mensen met bijvoorbeeld knie- of rugklachten ontwikkel ik trainingen zodat ook zij lekker en vooral plezierig kunnen bewegen. Want plezier is voor mij een belangrijk uitgangspunt.

Lekker eten is een grote liefhebberij van me en daarom sta ik geregeld in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen. Daarnaast heb ik een passie voor mijn vak: mensen door gezonde voeding en meer beweging gewicht te laten verliezen waardoor ze zich fitter te voelen.

Gewichtsconsulent Petra de Groot

Veel klanten van mij verbazen zich erover dat ze afvallen terwijl ze veel mogen blijven eten. Ik vind het belangrijk om met mijn aanpak aan te sluiten bij de levensstijl van iemand. Je kunt wel adviseren dat iemand meer moet sporten, maar als hij/zij een blessure heeft is dat niet zinvol.

Meer dan 20 jaar ervaring

Gecertificeerde Gewichtsconsulente

Gediplomeerde sportbegeleiding

Betrouwbaar

Persoonlijk advies

Bij mijn aanpak mag je lekker blijven eten. Lekkere dingen die verantwoord zijn, maar dat hoeft niet altijd. Natuurlijk mag je af en toe heerlijk snoepen. Sterker nog, als je – om af te vallen – weinig gaat eten, kan het zelfs zijn dat je aankomt al je wél eens normaal eet. Frustrerend, en niet nodig als je de juiste methode volgt.

Neem contact met mij op

Maak een gratis en vrijblijvende afspraak met gewichts- en bewegingsconsulent Petra de Groot.