Personal Training in Groningen

PT met Petra staat voor professionele 1 op 1 begeleiding op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Het is mijn missie om te zorgen dat jij erachter komt wat voor jou het beste werkt en welke lifestyle bij jou past. Om je verder te helpen met je persoonlijke doelen wil ik graag een duidelijk beeld van je hebben, dit doen we tijdens de intake; Wie ben je? Wat zijn je doelstellingen? Maar vooral, waarom heb je deze doelen! Na de kennismaking en de intake ga je 1 op 1 aan de slag met mij als Personal Trainer.

De trainingen kunnen heel gevarieerd en afwisselend zijn. (Hard)loop trainingen, bootcamp, core training of misschien wel een functionele krachttraining. We kunnen naast conditioneel ook heel functioneel en gericht trainen. Naast deze begeleiding krijg je ook uitgebreid advies over voeding en lifestyle.

Voor elk niveau en elke individu is personal training mogelijk. Ben jij diegene die graag wil afvallen of juist strakker wil worden, heb je een stok achter de deur nodig? Of heb je iemand nodig die je motiveert om je specifieke doelstelling te behalen, fitter, strakker en gezonder te worden.

Op basis van je intake stellen we samen een op maat gemaakt plan op en gaan we er tegenaan.

Benieuwd of Personal Training ook iets voor jou is?