Buitenfitness

Dit is een goede training voor zowel de gevorderde en beginnende sporter. De training bestaat uit kracht en conditie oefeningen die je op eigen niveau uitvoert, hierdoor blijft het leuk en voorkom je blessures. Natuurlijk help ik je mee om de oefeningen zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Wat kun je verwachten?
De kracht en conditie oefeningen worden kort uitgelegd in een lichtere en zwaardere variant, zodat je zelf kunt kiezen wat bij je past. Genietend van het uitzicht en de buitenlucht vlieg je door de training heen en zijn 60 minuten sporten snel voorbij.

De training in de buitenlucht kan ontstressend werken en door de fysieke en mentale uitdaging in de training zul je na de training voldaan gevoel ervaren. In een groep trainen met andere mensen van verschillend niveau werkt motiverend en pusht je makkelijk verder om het maximale uit je training te halen.

Lekker buiten fitnessen in je eigen buurt, wat is er nou fijner? De training wordt gegeven bij beweegparcours Hoornsemeer. Hier staat een fitnesspark en sportparcours in de buitenlucht, denk aan fitnessapparaten voor zo’n beetje elke spiergroep en cardio.

Benieuwd of Buitenfitness ook iets voor jou is?