Gratis kennismakingsgesprek

Voedings- en bewegingsadviezen maak ik op maat. Ik kijk naar jouw persoonlijke situatie en begeleid je op een manier die bij jou past. Wil je alleen een voedingsanalyse, een advies over beweging of intensief begeleid worden? Na het eerste kennismakingsgesprek geef ik een persoonlijk advies en weten we wat het voor jouw op maat gemaakte programma gaat kosten.

Vergoeding uit de aanvullende verzekering

Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt mijn programma in veel gevallen deels vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de
consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende
verzekering.Voor een overzicht van alle verzekeraars en hun vergoedingen klik je hier.

Ik ben een ervaren en gecertificeerde gewichtsconsulente en ben aangesloten bij beroepsvereniging gewichtsconsulenten Nederland (BGN), de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. Betrouwbaar dus.

Hoe lang duurt een traject ongeveer?
Mijn op maat gemaakte trajecten beginnen standaard met drie maanden; dit is de gemiddelde tijd die nodig is om blijvend je leefstijl aan te passen. Uiteraard is het mogelijk om een traject na afloop weer te verlengen. Wil je graag een korter traject afnemen? Vraag tijdens het gratis adviesgesprek naar de mogelijkheden

Hoe werkt betaling
De kosten voor het traject worden vaak in een keer (vooraf) voldaan, uiteraard ontvang je een factuur het traject. Deze kan je doorsturen naar je zorgverzekeraar. Afhankelijk van je verzekering zal dan in veel gevallen een deel van het bedrag of het volledige bedrag vergoed worden.

BGN Consulente
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging gewichtsconsulenten Nederland. Gewichtsconsulenten aangesloten bij de BGN moeten jaarlijks voldoende nascholing volgen en up-tu-date blijven met de nieuwste inzichten om lid te mogen zijn van de beroepsvereniging en staan en werken niet met maaltijdvervangers en afslank-supplementen. Gewoon gezonde voeding volgens de richtlijnen gezonde voeding is het uitgangspunt in de adviezen.