Wil je een op maat gemaakt programma om in 12 weken gezond af te vallen?


Neem contact op

Effectief programma om gezond af te vallen

Het meest effectieve programma is het ’12 weken programma’. De periode van 12 weken is niet zomaar gekozen. Afvallen gaat vaak om het aanleren van andere gewoontes. Onderzoek toont aan dat je gemiddeld 3 maanden nodig hebt om je deze gewoontes eigen te maken. Ook merk ik dat een gewichtsconsulent een zeer effectieve ‘stok achter de deur’ is om gewenste resultaten te bereiken. Dit programma bestaat uit een uitgebreide lichaamsanalyse, waarin ik kijk naar:

  • gewicht
  • vetpercentage
  • vetmassa
  • spiermassa
  • vochtpercentage
  • metabolische leeftijd
  • visceraal vet
  • conditieniveau

Hierna krijg je van mij een dagboekje mee waarin je per dag precies bijhoudt wat je eet, drinkt en beweegt. Op basis van deze gegevens maak ik een persoonsgebonden programma. In de weken die volgen begeleid ik je om je doelen te halen.

Een extra ondersteuning geeft het Weg met de Weegschaal 12 weken programma.

Ook dit programma bestaat uit de uitgebreide lichaamsanalyse en de voedingsanalyse om te kijken wat jouw lichaam krijgt wat het nodig heeft en vervolgafspraken maar heeft nog een extra ondersteuning door middel van een praktisch werkboek, een eetschrift, opdrachten per mail en je kunt 2 live webworkshops volgen per week waarin een heleboel extra informatie wordt gegeven. Bij beide programma’s mail ik je ook nog eens wekelijks mijn eigen recepten ter inspiratie!

Natuurlijk wordt alles aangepast op jouw wensen, zo stellen we jouw persoonlijk programma samen.

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek kunnen we deze opties nog verder bespreken zodat je een goede keus kunt maken. Benieuwd of het iets voor je is?

Recensies

“inspirerend, motiverend en vooral ook blijven genieten van lekker (gezond) eten!!!”

Annemiek

“Petra heeft mij het verschil tussen niet mogen en niet willen geleerd. Niet :Ik mag geen chocolade maar : Ik wil geen chocolade. Je mag van Petra een heleboel maar uiteindelijk wil je het zelf niet meer. Petra leert je om een gezonde levensstijl vol te houden. Ik wil iedereen Petra aanraden als gewichtsconsulent!”

Dominique

“Petra wordt je maatje: Tussen de consulten in even een mail- of telefooncontact en ja…..je bent meteen weer gemotiveerd om door te gaan!”

Leta

“Met behulp van Petra eindelijk veel kilo’s kwijtgeraakt op een verantwoorde manier!!!”

Liane

“Petra heeft mij en mijn man goed begeleid’. Ze is streng en vasthoudend maar ook inlevend. De combinatie van kennis over sport en voeding vonden wij erg prettig. We hebben zo langzamerhand echt wel een nieuwe manier van eten en bewegen aangeleerd. En Petra heeft ons geleerd: je kunt altijd de draad weer oppakken als het even niet goed is gegaan”

Judith

Neem contact met mij op

Maak een gratis en vrijblijvende afspraak met jouw gewichts- en bewegingsconsulent Petra de Groot.